Ejerskifte

Ejerskifte er ikke kun for de ældre virksomhedsejere. Det er også for de unge, dem med nystartede virksomheder og dem midt i mellem. Det kan godt blive for sent at gå i gang med at tænke ejerskifte, men det kan aldrig blive for tidligt.

Ejerskifte kommer i mange størrelser og på mange tidspunkter i en virksomhedsejer og en virksomheds levetid. Her kan du lære af andre, få svar på dine spørgsmål og meget mere.

 

Her kan du følge med i nyt om ejerskifte. Stort og småt.

 

 

Brænder du inde med spørgsmål, men har ingen at stille dem til? Spørg Eksperten er en gratis mulighed for at få svar på dine ejerskiftespørgsmål hos en af vores ejerskifteeksperter.

 

Vil du lære af andres erfaringer med ejerskifte? Her er unge, gamle og dem midt i mellem der fortæller deres personlige historie om ejerskifte.

 

 

Hvad består et ejerskifte i fra start til slut? Læs om de fire faser i et ejerskifte. Hvad sker der før, under og efter? Bliv klogere her.


 

 

 

Ikke alle har hele finansieringen klar i baglommen, når der skal købes en virksomhed. Bliv klogere på finansiering af dit ejer- og generationsskifte her.

 

 

 

Rådgiver der søger faglig information om ejerskifte? Så skal du klikke her (for medlemmer af FSR - danske revisorer).

 

Skal tilfældigheder og skæbnen afgøre din virksomheds fremtid?

Et ejerskifte er en mission for et videre liv for din virksomhed og for dig – som en del af virksomheden eller hver for sig

Læs artiklen og kom godt på vej med din mission ejerskifte

Tre gode råd fra investor

VIDEO: Få tre gode råd af investor Johnnie Bloch Jensen, CORPORATE CAPITAL A/S.

 

(klik på billedet)

Læs interviewet med Johnnie Bloch Jensen, hvor han fortæller om, hvordan han investerer og hvad han lægger vægt på, før han investerer i en virksomhed.

Spørg Eksperten om ejerskifte

Brænder du inde med et spørgsmål om ejerskifte, uden at vide hvem du skal spørge? Få svar hos en af vores revisoreksperter hos Spørg Eksperten - helt gratis.

Afstemning

Hvad er den største barriere for et godt ejerskifte?