Få viden og inspiration til, hvordan du kan forberede din virksomhed til et ejerskifte

SMV-nyhedDeltager i DI’s ejerskiftekonference den 21. oktober 2019 hvor du både får viden og inspiration til din virksomheds ejerskifte samt aktuel politiske debat om generationsskifte og forslaget fra regeringen om at gøre det væsentligt dyrere at videregive virksomheden til næste generation.

EjerskifteSMV

Uanset om virksomheden er ejet af en familie, en enkelt person, eller en større ejerkreds, så står ejerne på et tidspunkt overfor den udfordring, at virksomheden skal skifte hænder. Det er virkeligheden for op mod 90 pct. af alle danske virksomheder. Nogle foretrækker, at virksomheden skal gå i arv, mens andre helst ser den afhændet til anden side. I processen med at blive afklaret om den foretrukne løsning, er der en lang række overvejelser, som de nuværende ejere skal igennem.

Deltag i DI's ejerskiftekonference
På DI’s ejerskiftekonference den 21. oktober får du et indblik i de helt konkrete overvejelser, som en række virksomhedsejere har gjort sig forud for deres valg om at lade virksomheden skifte hænder.

Der vil i løbet af dagen også være debat om de skattemæssige rammer for generationsskifte, hvor politikerne bliver stillet skarpet spørgsmål om den usikkerhed som særligt familieejede virksomheder møder i forhold til værdiansættelse og generationsskifte. En debat som i høj grad er aktuel set i lyset af regeringens udmelding om, at man påtænker at hæve skatten på generationsskifte til 15 pct.

Hvordan hjælper din revisor dig til det gode ejerskifte?
Deltag i workshoppen Det gode ejerskifte kommer ikke af sig selv 

En undersøgelse viser, at det er de nuværende ejere af en virksomhed, der selv spænder ben for et ejerskifte. Det kan trække en ejerskifteproces i langdrag og suge værdien ud af virksomheden, så det i værste fald ender med et ”brandudsalg” af virksomheden.
Hvordan planlægger du det gode ejerskifte og hvad kan du bruge din revisor til?

Oplægsholdere er:

Jannik Hansen, statsautoriseret revisor med mange års erfaring indenfor ejerskifte og stifter og ejer af Innovationshuset ApS 

 

 

 

Sara Sayk, chefkonsulent og registreret revisor hos FSR – danske revisorer

 

 

 

 

Du kan også vælge at deltage i en af de øvrige wokshops, der handler om:

- Hvordan din bestyrelse kan hjælpe dig med et effektivt ejerskifte
- Hvordan du værdiansætter din virksomhed
- Hvordan du gennem opkøb og fusioner kan styrke din virksomheds konkurrenceevne. 

Læs mere om DI's ejerskiftekonference her.

Kontakt

  • Sara Sayk

    SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129
Ejerskifte og generationsskifte - tag din revisor med på råd

Afstemning

Hvad er den største barriere for et godt ejerskifte?