Spørg Eksperten

Brænder du inde med et spørgsmål om ejerskifte, uden at vide hvem du skal spørge? Få svar på dit spørgsmål hos en af vores revisoreksperter – helt gratis.

SMV

Ejerskifte er ikke udelukkende lig et aldersbetinget generationsskifte. Ejerskifte er alt mellem himmel og jord. Ejerskifte er strategi og ledelse, optimering af forretningsprocesser, selskabsstruktur, værdiansættelse, skat, personlige overvejelser og meget mere.

Står du med et eller flere spørgsmål, men ved du ikke hvem du skal spørge eller hvor du skal spørge?

Spørg Eksperten er en offentlig spørgetjeneste hvor der sidder et panel af eksperter klar for at svare på netop dit spørgsmål. Tjenesten er gratis og du kan spørge ganske anonymt.

Der sidder to revisoreksperter i panelet som har ejerskifte som deres kernekompetence.

Statsautoriseret revisor Jannik Hansen fortæller om den gratis tjeneste Spørg Eksperten, hvor du kan få svar på dine generelle spørgsmål om ejerskifte.

 
<
Ole Skou har arbejdet med salgsmodning og ejerskifte i over 20 år især i mindre og mellemstore selskaber. Fokus har primært været på at skabe et gnidningsfrit ejerskifte i ejerledede virksomheder og virksomheder, der har været ejet af familien i generationer. Ole Skou er statsautoriseret revisor og partner i Grant Thornton, statsautoriseret revisionspartnerselskab.

 

Jannik Hansen rådgiver hovedsageligt ejerledede virksomheder blandt andet i salgsmodning og ejerskifte både på købers og sælgers side. Jannik trækker dels på erfaringerne som statsautoriseret revisor i over 15 år og med egne erfaringer som virksomhedsejer og investor. Jannik Hansen er stifter og ejer af Innovationshuset Danmark ApS.

Hos Spørg Eksperten kan du få et generelt svar på et generelt spørgsmål. Spørgsmål / svar i Spørg Eksperten kan ikke umiddelbart erstatte et eventuelt behov for individuel rådgivning.

 

 

Kontakt

  • Sara Sayk

    Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Skal tilfældigheder og skæbnen afgøre din virksomheds fremtid?

Et ejerskifte er en mission for et videre liv for din virksomhed og for dig – som en del af virksomheden eller hver for sig

Læs artiklen og kom godt på vej med din mission ejerskifte