Cases - Få inspiration fra andre ejerskifter

Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig om ejerskifter.

Her kan du få inspiration fra andre der har stået i et ejerskifte - enten som sælger eller køber.

* Vi bestræbte os på hele tiden at forbedre virksomheden
For stifteren af Nordvestkysten Feriehusudlejning A/S - Gert Ritter - handlede det allerede fra start af om at gøre virksomheden værdifuld og derfor opnå den rigtige salgspris.

 

  * God proces med ny medejer
Trykkeriet NPC Tryk A/S indledte i januar 2011 et glidende ejerskifte. Virksomheden har blandt andet benyttet uvildig vejledning fra Væksthuset og private rådgivere til at få overblik over ejerskifteprocessens faser.

 

* Ingen røde tal
Zinkvirksomheden Linimatic A/S fik sammen med sin revisor styr på tallene og fik et oplæg til en ejerskiftemodel og hvordan virksomheden skulle geares til salget. Både køber og sælger i ejerskiftet kunne se fordelene ved forslaget. Og så kunne det glidende ejerskifte i virksomheden, sættes på skinner.

 

* Ny ejer gav nyt liv
Ralf Thomsen købte handels- og ingeniørvirksomheden Regal. Den tidligere ejer hjalp Ralf Thomsen i gang og nu er han klar til at få virksomheden til at vokse.

Spørg eksperten om ejerskifte

Har du et generelt spørgsmål om ejerskifte, har du mulighed for at spørge ganske gratis og uforpligtende en række rådgivere. Spørg eksperten er et panel af statsautoriserede revisorer og advokater, der svarer på dit spørgsmål indenfor 24 timer.

Og du kan gøre det ganske anonymt.

Se mere her