FSR – danske revisorer indgår samarbejde med Likvido

NyhedRådgiv dine kunder om fuldautomatisk debitorbogholderi herunder inkassoforretning. Ny medlemsfordel hos FSR – danske revisorer giver gratis opsætning, udvidet support og hurtigere tilbagebetaling.

SMVDigitalisering

FSR – danske revisorer har indgået et samarbejde med Likvido Inkasso ApS om en ny medlemsfordel til FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder.

Likvido er et digitalt fakturaopfølgningssystem med indbyggede rykkerprocedurer og inkassoløsning. Likvido er autoriseret som inkassobureau under tilsyn af Rigspolitiet.

"Revisorerne skal være godt rustet til at kunne rådgive deres kunder om eksempelvis automatisering af deres debitorbogholderi. Ved at automatisere manuelle processer kan virksomhederne eksempelvis frigøre ressourcer til at udvikle virksomheden og bruge den hurtigere inddrevne likviditet til vækst. Med  Likvido i den digitale værktøjskasse kan revisorerne forløse potentialet hos kunderne endnu bedre”, siger Tom Vile Jensen, direktør i FSR - danske revisorer, og fortsætter: "Vi står med en stor opgave i at drive digitaliseringen især hos de mindre virksomheder. Det gælder især indenfor økonomistyring og hjælp til  kunderne med at omstille deres forretning og processer". 

Et automatisk debitorstyringssystem fritager ikke kreditor for at have styr på sine aftaler med kunderne, men det letter administrationen i forhold til overvågning af debitorerne og opfølgning på debitorerne, når betalingerne ikke falder til tiden.

"Likvidos debitorplatform er en ny og bedre måde at styre debitorer på og undgå dårlige betalere. Revisorerne kan med Likvido rådgive deres kunder om ét samlet system som kan automatisere hele processen fra kreditopslag, bogføring af indbetaling, udsendelse af påmindelser  og rykkere frem til inkasso - og det med gode medlemsfordele til deres kunder, siger direktør og co-founder af Likvido Maximillian Frimmer. "Samtidig indeholder Likvido et specialdesignet administrationsmodul til revisorer, hvorigennem revisorerne kan hjælpe deres kunder til bedre likviditet, automatisering og bedre forretningsmæssigt indblik", slutter Maximillian Frimmer.

Medlemsfordele

Medlemsfordelen består af gratis skræddersyet opsætning af påmindelses- og rykkerprocedure samt gratis skræddersyet opsætning af inkassoprocessen. Derudover får medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer samt deres kunder en udvidet og prioriteret supportlinje på både mail og telefon samt mulighed for at få udbetalinger hurtigere fra debitorer samt større andel af indbetalingerne fra debitorerne. 

Læs mere om medlemsfordelene

Læs mere om Likvido her

Kontakt

 • Tom Vile Jensen

  Direktør

  3369 1051
  M: 4193 3151
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her