SIGNATUR er på trapperne

NyhedÅrets sidste udgave af SIGNATUR lander i disse dage i postkassen hos alle medlemmer.

FSR - danske revisorer

November-udgaven af SIGNATUR er på vej. I magasinet finder du en bred vifte af forskellige artikler.

Du kan blandt andet læse et helt nyt interview med erhvervsminister Simon Kollerup (S), hvor han fortæller om den nye kontrolpakke og hans overvejelser om revisorernes rolle i at genoprette tilliden til dansk erhvervsliv.

Du kan også finde en artikel, hvor tre revisorer beretter om udfordringerne fra revisorbranchen ultimo 2019. Det handler blandt andet om, at prisen bliver presset, det er svært at skaffe nye medarbejdere, den voksende rådgivning kræver nye og flere kompetencer, og at der er modsatrettede krav til revisionen fra kunder og myndigheder.

FSR - danske revisorer har også været en tur i Randers for at besøge tidligere bestyrelsesmedlem i FRR og FSR, Richardt Biger Andersen i anledning af, at han fylder 70 år. I 'Det runde portræt' fortæller han om tiden som revisor, og hvad han får tiden til at gå med på den anden side et spændende arbejdsliv. 

Desuden kan du møde de to ejerpartnere, Lars Danmark B. Bruun og Carsten Lie, i Talmennesker i Nørresundby/Aalborg. De har valgt at kalde sig for Talmennesker for at understrege vigtigheden af, at bag tal og Excel-ark gemmer sig det vigtigste i forhold til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere: En relation og et ansigt.

God læselyst!


Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne.