Effektiviser din forretning med ReviBot

NyhedVil du gerne bruge tid på at hente data hos Skattestyrelsen manuelt? Effektiviser din forretning med kontorrobotten ReviBot og spar tid på simple kontrolfunktioner.

FSR - danske revisorerSMVDigitalisering

FSR – danske revisorer har indgået en aftale om medlemsfordele med ReviBot, som er en kontorrobot, der henter data hos Skattestyrelsen på revisors kunder.

”Kontorrobotter effektiviserer manuelle arbejdsgange og kan sikre en højere kvalitet i revisors kontrolarbejde med indberetninger til Skattestyrelsen med videre. Med ReviBot kan revisorerne spare tid på en ellers tidskrævende opgave med at hente data fra Skattestyrelsen og derved bruge deres fokus på de opgaver, der skaber værdi for deres kunder. Det er sund fornuft, at revisorerne sætter fokus på at drive en effektiv revisionsforretning og er med på automatiserings- og digitaliseringsdagsordenen, siger Tom Vile Jensen direktør i FSR – danske revisorer

ReviBot er udviklet og drevet af Din Revisor ApS, som er et registreret revisionsselskab. Anders Bærentzen, indehaver og registreret revisor i Din Revisor ApS fik udviklet ReviBot, da han selv savnede et effektivt og betalbart værktøj til indhentning af data fra Skattestyrelsen.

”Vi sparer rigtigt meget tid ved, at appen blot ved et klik på en knap kontrollerer om moms, selskabsskat eller personskat er indberettet. Den opgave kunne vi før bruge en dag på selv. Systemet er enkelt, men det giver sikre dataudtræk hurtigt. Det frigør tid til vigtigere opgaver og betyder, at vi som revisorer kan give kunderne en bedre service”, siger Anders Bærentzen registreret revisor og indehaver af Din Revisor ApS.

Medlemsfordelene består af:

* rabat på abonnement

* gratis onboarding og løbende support

Læs mere om medlemsfordelene hos ReviBot her eller på www.fsr.dk/revibot

 

 

 

Kontakt

 • Tom Vile Jensen

  Direktør

  3369 1051
  M: 4193 3151
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her