Nyt it-sikkerhedsværktøj, FSR – danske revisorers nyeste medlemsfordel

NyhedFå styr på it-sikkerheden om identitets- og adgangsstyring og få et samlet overblik over det komplekse it-miljø i virksomheden. Værktøjet kan anvendes internt eller eksternt i jeres rådgivning om cybersikkerhed.

FSR - danske revisorerSMVCybersikkerhedOm revisor

FSR – danske revisorer har indgået en aftale om medlemsfordele med Uniqkey ApS, som udbyder et it-sikkerhedsværktøj, som kan anvendes til identitets- og adgangsstyring, og som giver et fuldstændigt overblik over det komplekse it-miljø i virksomheden.

Uniqkey kræver ingen teknisk erfaring og er nemt at opsætte og anvende.

Værktøjet kan anvendes internt i revisionsfirmaet eller eksternt i medlemmernes rådgivning af virksomhederne om cybersikkerhed.

”Vi bliver konstant bombarderet med nyheder om hackerangreb og om den stigende cybertrussel. It-sikkerhed bør prioriteres af virksomhederne, og der bør være styr på de helt basale elementer som fx overblikket over it-miljøet og identitets- og adgangsstyring. Her kan Uniqkey hjælpe”, siger Thomas Krath Jørgensen, fagchef i FSR – danske revisorer, og fortsætter: ”Der er tale om et konkret værktøj, som medlemmerne fx kan anvende internt eller tage med i deres cyberrådgivning. Værktøjet kan også anvendes i en it-revision som et effektivt værktøj til revision af fx adgangskontroller.”

 

Hakan Yagci, CEO og stifter af Uniqkey, uddyber: ”Det handler om at give de rette personer adgang til de rette systemer. Den it-ansvarlige får via et kontrolpanel mulighed for at administrere og tildele rettigheder og adgange til virksomhedens systemer og cloud-services, og har således det fulde overblik over virksomhedens digitale adfærd. Man får også adgang til en sikkerheds-score både på medarbejder- og afdelingsniveau og får derved mulighed for at hæve it-sikkerheden, der hvor der er et behov for øget it-sikkerhed.” Hakan fortsætter: ”Teknisk sker der det, at Uniqkey automatisk logger brugeren ind i sine systemer, uden at brugeren skal huske og indtaste brugernavn, adgangskode eller 2-faktor-godkendelse, og forhindrer samtidig phishingangreb.”

Uniqkey beskytter således alle dine logins til f.eks. Danløn, Dataløn, e-conomic, Dinero, Dropbox, LinkedIn, Facebook og alle andre tilsvarende services, som mange af vores medlemmer anvender.

Uniqkey tilbyder et gratis opfølgningsmøde, hvor de gennemgår det aktuelle sikkerhedsniveau i virksomheden samt muligheder for bedring af det generelle sikkerhedsniveau.

Medlemsfordelene består blandt andet af:

* Rabat på abonnement

* Gratis prøveperiode

* Gratis onboarding og opsætning af værktøjet

Læs mere om medlemsfordelene hos Uniqkey her eller på www.fsr.dk/uniqkey

Kontakt

 • Tom Vile Jensen

  Direktør

  3369 1051
  M: 4193 3151
 • Thomas Krath Jørgensen

  Faglig chef - rapportering og udvikling, Statsautoriseret revisor

  4193 3148
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her

Brug Revisorernes Hus som dit Pitstop i København.
        Læs mere her