Cases - Få inspiration fra andre crowdfundere

Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig med crowdfunding

Her kan du få inspiration fra andre der har fået finansiering via crowdfunding

Omlægning af lån i vindmølle gav stor økonomisk besparelse
Det er en god ide at tjekke din finansiering en gang imellem. For virksomheden Max Sigma gav det en rentebesparelse på 1,75 procentpoint, lettede en administrativ byrde og sparede bankomkostninger.

Thomas KraghDanske virksomheder skal åbne øjnene for de nye lånemuligheder
En ny lånemulighed er blevet en del af statsautoriseret revisor og direktør Thomas Kraghs rådgivning til kunderne, når kundernes vækst bliver bremset af et stift, traditionelt lånesystem.

Kreditklemmen lever i bedste velgående 
Ejeren af Danfilter ApS, Henrik Friis, afsøgte lånemarkedet for alternativer, da han fik nej til et klassisk erhvervslån i banken. På den måde undgik Henrik Friis og virksomheden at opgive vækstambitionerne.

Crowdfunding skal sende sporingsenhed til cykler i produktion
Det skal være slut med forsvundne cykler. Iværksætterduoen Christian Sindberg og Christian Olesen er med hjælp fra crowdfunding klar til at lancere GPS-enheden Velocator, der skal hjælpe med at få glemte og stjålne cykler retur til rette ejermand.

 

Airtame i historisk crowdfunding
Jonas Gyalokay, CEO & Co-founder, hos Airtame.com deler ud af sine erfaringer med Airtame, der formåede at samle 1,3 millioner USD gennem crowdfunding.

 

 

 

 

 

 

Sitpack hentede 1 million kroner på 40 dage
Founder og CEO Jonas LindBendixen, iværksættervirksomheden Sitpack, har gennem crowdfunding hentet 1 million kroner på 40 dage til at skabe verdens mest kompakte foldbare stol.

 

 

 

 

Nye veje til finansiering 
Skovdyrker Jes Lützhøft lånte 200.000 kroner i crowdlending hos Lendino. Han fik en liste over långivere. Der er cirka 25 långivere. En på 30.000 kroner en på 20.000 kroner en på 10.000 kroner og nedefter med mange på 1.000 kroner. 

Retap - Skandinaviens første crowdfundinglån
Virksomheden Retap hentede 200.000 kroner til finansiering af nye ekspansionsplaner via crowdfunding-platformen Lendino. Det er det første lån af den slags i Skandinavien.