Cases - Få inspiration fra andre crowdfundere

Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig med crowdfunding

Her kan du få inspiration fra andre der har fået finansiering via crowdfunding.

* Kreditklemmen lever i bedste velgående
Da banken sagde nej til et lån til at overtage en konkurrent, måtte ejer af Danfilter ApS, Henrik Friis, se sig om efter alternative lånemuligheder. Det blev til lån hos crowdlending-platformen Flex Funding.

* Crowdfunding skal sende sporingsenhed til cykler i produktion
Det skal være slut med forsvundne cykler. Iværksætterduoen Christian Sindberg og Christian Olesen er med hjælp fra crowdfunding klar til at lancere GPS-enheden Velocator, der skal hjælpe med at få glemte og stjålne cykler retur til rette ejermand.

* Airtame i historisk crowdfunding
Jonas Gyalokay, CEO & Co-founder, hos Airtame.com deler ud af sine erfaringer med Airtame, der formåede at samle 1,3 millioner USD gennem crowdfunding.

* Sitpack hentede 1 million kroner på 40 dage
Founder og CEO Jonas LindBendixen, iværksættervirksomheden Sitpack, har gennem crowdfunding hentet 1 million kr. på 40 dage til at skabe verdens mest kompakte foldbare stol.

* Nye veje til finansiering 
Skovdyrker Jes Lützhøft, lånte 200.000 kr. i crowdlending hos Lendino. Han fik en liste over långivere. Der er ca. 25 långivere. En på 30.000 kr. en på 20.000 kr. en på 10.000 kr. og nedefter med mange på 1.000 kr. 

* Retap - Skandinaviens første crowdfundinglån
Virksomheden Retap hentede 200.000 kroner til finansiering af nye ekspansionsplaner via crowdfunding-platformen Lendino. Det er det første lån af den slags i Skandinavien.

* Fakturasalg gav Margrethelund vokseværk
Nedbrydervirksomheden Margrethelund har trodset krisen og vækstet ni år i træk. Det skyldes ikke mindst adgangen til likviditet igennem salg af deres fakturaer.