Søg om tilskud til dine grønne forretningsideer

SMV-nyhedHar du planer om at skabe grønne arbejdspladser eller øge ressourceeffektiviseringen gennem grønne løsninger? Så ansøg om midler i Grøn Omstillingsfond. Fonden har netop åbnet ny ansøgningsrunde.

SMV

Bærer du rundt på en miljøvenlig forretningsidé, som bare venter på at blive ført ud i livet? Er den testet, demonstreret, og har du en klar forventning om, at din idé vil skabe en grøn værdi? Så kan du måske søge om tilskud hos Grøn Omstillingsfond.

Der skal som minimum søges om et tilskud på 500.000 kr. til dit projekt, som maksimalt må have en varighed på 2 år.

Ansøgningsfristen lukker onsdag den 23. april 2014 kl. 12.00, og du kan ansøge på www.groenomstilling.dk.

Hvad kan der søges om?
Både virksomheder, organisationer og partnerskaber kan søge om tilskud hos Grøn Omstillingsfond. Den eneste betingelse er, at dit grønne projekt skal indeholde udvikling af nyt produkt, et nyt bæredygtigt materiale, en ny serviceydelse eller en ny forretningsmodel

Både virksomheder, organisationer og partnerskaber kan søge om tilskud hos Grøn Omstillingsfond. Den eneste betingelse er, at dit grønne projekt skal indeholde udvikling af nyt produkt, et nyt bæredygtigt materiale, en ny serviceydelse eller en ny forretningsmodel.

Du kan søge om tilskud til et grønt omstillingsprojekt inden for ét eller flere af disse områder:

  • Produktinnovation og re-design af virksomhedernes produkter
  • Udvikling af nye forretningsmodeller
  • Fremme af bæredygtige materialer i produktdesign
  • Bæredygtig omstilling i mode- og tekstilbranchen
  • Mindre spild af fødevarer
  • Bæredygtige biobaserede produkter baseret på non-food biomasse

Ansøgningsrunden er åben
For at søge om tilskud til dit grønne projekt, skal du udfylde et ansøgningsskema og indsende ansøgningen til Erhvervsstyrelsen senest onsdag den 23. april 2014 kl. 12.00. Du har også mulighed for at søge digitalt.

For at søge om tilskud til dit grønne projekt, skal du udfylde et ansøgningsskema og indsende ansøgningen til Erhvervsstyrelsen Du har også mulighed for at søge digitalt.

Ansøgningsskemaet finder du på www.groenomstilling.dk, hvor du også læse mere om Grøn Omstillingsfond, og hvad du skal være opmærksom på, når du søger.

Kontakt Grøn Omstillingsfond
Vil du vide mere, kan du ringe til Grøn Omstillingsfond sekretariat i Erhvervsstyrelsen på tlf. 35291000 eller kontakte dem via mail på groenomstilling@erst.dk.