Giv din virksomhed et forspring

Har du svært ved at finde rundt i de mange private og offentlige tilbud, der understøtter væksten, innovationen og udviklingen i din virksomhed? Denne pjece fra FSR – danske revisorer og Dansk Metal guider dig godt på vej.

SMV

Sæt fokus på forretningen

I Danmark findes der mange forskellige offentlige og private tilbud, som virksomheder kan søge, hvis de vil videreudvikle deres virksomhed eller lande finansieringen af den gode ide. Men for mange virksomhedsejere kan det ofte svært at finde rundt i, hvilket tilbud der mest relevant og værdiskabende for netop deres virksomheds produkter og services.

Derfor har FSR – danske revisorer og Dansk Metal sammen udarbejdet en pjece, der giver et overblik over de mange tilbud, offentlige og private innovations- og erhvervsorganisationer tilbyder danske virksomheder. I pjecen kan du også få inspiration til, hvordan du kan udvikle din forretning, så du kan skabe dit eget forspring.  

Pjecen kan du bruge til at sætte fokus på din virksomhed – og finde vejen til det helt rigtige innovations- og erhvervsfremmetilbud.   

Læs pjecen her