Folkemøde: Hvad skal dine penge investeres i?

SMV-nyhedUnder overskriften ”Det ny lånemarked - trussel eller muligheder?” stiller FSR – danske revisorer til årets Folkemøde skarpt på det danske lånemarked for virksomheder.

SMVFSR - danske revisorer

Nye spillere som crowdfunding, gamle kendinge som investeringsforeninger eller klassiske bankudlån. Hvem er bedst til at understøtte dansk vækst? Hvad er mulighederne for den enkelte dansker - skal hr. og fru Jensen også investere i små virksomheder - og hvor skal din pension og opsparing investeres?

Med overskriften ”Det ny lånemarked - trussel eller muligheder?” stiller FSR – danske revisorer sammen med Dansk Erhverv skarpt på det danske lånemarked for virksomheder. Det sker på andendagen af årets Folkemøde - fredag den 12. juni klokken 16-17.

”Der er siden finanskrisen ændret rigtig mange ting, når det handler om det danske lånemarked, og især hvordan de mindre virksomheder skaffer penge. Vi vil gerne sætte den udvikling lidt på spidsen. Derfor tager vi diskussionen om, hvor man som investor skal sætte sine pensionspenge eller private opsparing - skal det være hos banken, crowdfunding-udbyderen eller investoren?” siger erhvervspolitisk direktør hos FSR – danske revisorer, Tom Vile Jensen.

2x Asger og Peter
Til at tage debatten har FSR – danske revisorer og Dansk Erhverv inviteret Asger Aamund, direktør i A.J. Aamund A/S, Asger Trier Bing, direktør i Lendino, og Peter Lybecker, adm. direktør i Nordea.

”Vi har et slagkraftigt panel, der fra hver deres vinkel kan byde ind med muligheder og erfaringer. Hvordan ser bankerne deres rolle? Hvad er det der crowdfunding, hvor Hr. og Fru Jensen åbenbart kan låne til mindre virksomheder. Og er det god forretning for alle parter – både virksomheder og investorer,” siger Tom Vile Jensen.

Det er gratis at deltage i arrangementet, hvilket gælder alle arrangementer på Folkemødet, der løber af stablen fra den 11. til og med den 14. juni på Bornholm.
I skrivende stund er der oprettet 2.411 events til årets Folkemøde, og der kommer løbende flere til. Se det samlede program her

FSR på Folkemødet: Det ny lånemarked - trussel eller muligheder?
Arrangementet i det officielle program for Folkemødet

Paneldeltagere:
Asger Aamund, direktør i A.J. Aamund A/S
Asger Trier Bing, direktør i Lendino
Peter Lybecker, adm. direktør i Nordea

Tid og sted:
12. juni 16:00 - 17:00
Sted:
G3 Scandic To Go - Dansk Erhverv Scene 2 - Allinge Havn, inder- og ydermole