En GPS-tracker giver IC Isolering overblik og overskud

SMV-nyhedIC Isolering har lige fra opstarten benyttet GPS-baseret flådestyring og elektroniske kørebøger. De digitale værktøjer hjælper med at holde styr på virksomhedens biler, ansatte og opgaver og effektiviserer desuden driften.

SMV
Hos  IC Isolering, der leverer tekniske isoleringsløsninger, har  villigheden til at arbejde med digitale teknologier skabt grobund for vækst. Lige siden opstarten i januar 2016 har direktør Morten Offenbach benyttet sig af flådestyringsteknologier udviklet af firmaet Ecofleet.
 
”Som nystartet virksomhed havde jeg brug for at være konkurrencedygtig og for at have styr sagerne fra dag ét. Min virksomhed udfører både små serviceopgaver og større projekter, og det er dvendigt at have overblik over de timer, der er brugt arbejdet”, forklarer Morten Offenbach.
 

"Det har kun været muligt for os at udvide så hurtigt, fordi vores dokumentation og kundeservice er i orden", fortæller direktør Morten Offenbach, IC Isolering

Overblik over køretøjernes position
Flådestyring
går ud på, at man i alle køretøjer installerer en lille GPS-tracker, som sender data om bilens position og hastighed, uanset hvor den befinder sig. På et kort kan brugeren danne sig et overblik over, hvor flådens køretøjer befinder sig, samt adgang til en række detaljer om eksempelvis kørselsadfærd og brændstofforbrug.

Det er nyttigt, hvis man eksempelvis skal sende et køretøj til en bestemt adresse og derfor har brug for at vide, hvilken bil der er ttest adressen. Eller hvis en håndværksmester har brug for at vide, hvor lang tid en medarbejder har brugt hos en kunde, han kan udstede en korrekt faktura. Ventetiden for kunderne forkortes, dokumentation for fakturérbare timer  forbedres, og som en sidegevinst reduceres brændstofforbruget ofte.
 
Kørebogen bliver udfyldt automatistk
Ud over at sende data om bilens aktuelle position gemmer GPS-trackeren fra Ecofleet også information om alle de kørte ruter og giver således brugeren mulighed for automatisk  at føre en præcis kørebog, som lever op til lovens krav. Det kan være aktuelt i forbindelse med dokumentation for brugen  af firmabiler, eller for ansatte, som benytter egen bil og derfor har krav kørselsgodtgørelse. En elektronisk kørebog kan spare tid og administration for både virksomheder, ansatte og selvstændige.

Flådestyring letter administrationsbyrden og øger serviceniveauet
Implementering
af flådestyring handler ikke blot om at øge effektiviteten, men også at kunne tilbyde kunderne en ekstraordinær kundeoplevelse og service. Flådestyring er præcis lige relevant for den lille virksomhed, der ønsker at yde en god service, som for den store virksomhed med flere biler og chauffører.

IC Isolering beskæftiger i dag 10 ansatte, men målet er at vokse yderligere. Morten Offenbach forklarer: ”Det har kun været muligt for os at udvide hurtigt, fordi vores dokumentation og kundeservice er i orden. Det giver tryghed hos kunderne, og det giver glade og engagerede medarbejdere.”

Kontakt

  • Sara Sayk

    SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Artikel fra
Din Revisor Informerer

Artiklen her på siden er fra magasinet Din Revisor Informerer.
Din Revisor Informerer henvender sig til revisors kunder og handler om aktuelle forhold inden for regnskab, revision, moms, skat og finansiering. 

Skal din virksomhed ud af startblokkene?

Hvis du vil løbe fra dine konkurrenter, skal du hurtigt ud af startblokkene.


Brug revisor til at få styrket din virksomheds reaktionsevne og kom først i mål.

Læs mere om inden for hvilke områder en revisor kan hjælpe din virksomhed til at komme først.

Find revisor

Sæt skub i din udvikling med en statsautoriseret eller registreret revisor.

Uanset om du skal bruge hjælp til basal økonomistyring, rådgivning indenfor fornyelse eller måske optimeret din virksomhed inden et ejerskifte, er en revisor et godt valg.

 

Find en revisor, der er medlem af FSR - danske revisorer